Permanent gesloten 

Wil je toch escapen? Je bent van harte welkom bij ons in Oud-Beijerland of Hellevoetsluis:

www.escaperoomdekluis.nl

www.escaperoomadventuredome.nl 

Escape room 007

Een uitje voor jong en oud! Het maakt niet uit of u specifiek naar een activiteit zoekt om samen met uw collega's, vrienden of familie te spelen. De Escape Room 007 is een zenuwslopende uitdaging voor iedereen. Tijdens het spelen van de Escape Room leert u uw medespelers pas 'echt' kennen.

LET OP: GEEN OPSLUITING! MAAR HET ONSCHADELIJK MAKEN VAN EEN BOM.

Ontsnappen en een hapje eten

Een spannende missie uit de Escape Room 007 Willemstad maakt hongerig! Als afsluiter een lekker hapje eten kan bij Het Wapen van Willemstad. Als u meer wilt weten of een reservering wilt doen bij Het Wapen van Willemstad, dan kunt u bellen naar 0168-473450 of een
e-mail sturen.

Kinderfeestje?

Op zoek naar een leuk kinderfeestje? Escape Room 007 te Willemstad  kan vanaf 10 jaar gespeeld worden. Ben je net iets jonger kan het onder begeleiding van minimaal 1 volwassenen. Een super gaaf en stoer kinderfeestje om nooit meer te vergeten, waar wacht je nog op? Graag bij de boeking aanklikken dat het om kinderen gaat, zodat wij onze room aan kunnen passen.

Durf jij het aan?

Escape Room 007 bevindt zich in een ondergrondse bunker van de vesting in Willemstad. Deze Escape Room is gebouwd voor zowel families als vriendengroepen, maar ook zeer geschikt voor een teambuilding experience. Samen met uw collega’s ontdekt u nieuwe kwaliteiten van elkaar. Een enerverende ervaring die tot meer creativiteit binnen het team zal leiden.

Belangrijke punten:

Wanneer u de Escape Room 007 wilt spelen dient u zo'n 30 minuten voor de starttijd aanwezig te zijn bij het Wapen van Willemstad, benedenkade 12. Wanneer de begeleiders er klaar voor zijn zullen zij u de juiste instructies geven en u begeleiden naar de bunker. Houdt er rekening mee dat het koud kan zijn in de bunker, neem voor de zekerheid een jas/vest mee.


Image

Escape Room Designer

Als u van plan bent om met een groter gezelschap op pad te gaan, zoals een bedrijfsuitje of familiefeest, dan zijn er tal van opties mogelijk. Zo kunt u de Escape Room 007 combineren met andere spannende en uitdagende activiteiten. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website van Fort de Hel B.V. of u kunt telefonisch contact opnemen via 06-57034076.

XL Escape room op uw eigen locatie?

Denkt u graag groot? Dan denken wij met u mee. Escape 007 XL is geschikt voor grote groepen en wordt op uw eigen locatie opgebouwd.

Daag je collega's uit en duik onder in de wereld waarin het draait om één gemeenschappelijk doel: Een bom ontmantelen! Actief samen bezig zijn met je collega’s zorgt voor een goede sfeer. Maak daarom jouw uitje uitdagend en spannend.

Op uw eigen locatie toveren wij uw werkplek, kantine of lege ruimte om tot een ware belevenis. Maak de bom onschadelijk vóór de tijd om is. Dat lukt alleen als je samenwerkt met de andere Actie helden. Lukt het niet dan…...

Wij bouwen uw escape room!

Heeft u een leeg pand, container, lokaal, huis, schuur of een andere lege ruimte? en weet u niet wat u er mee aan moet? Escape Room Designer kan u helpen!

Escape Room Designer maakt van uw lege ruimte een ware escape belevenis. Escape Room Designer verzorgd volledig de escape room zij bouwen zeer snel en voordelig . Ook als jullie al escape rooms hebben maken zij graag een nieuwe extra ruimte voor jullie. Er wordt low budget gewerkt. Enkele voorbeelden: Escape Room Designer

Wij zijn van alle markten thuis en bouwen graag een escape room voor u, Meer informatie? Neem contact met ons op!

info@escaperoomdesigner.nl
06-57034076
06-23386317


Image